Що за звір такий — пекан?

пекан

Корисні властивості пекану:

  • понижує рівень холестерину в крові;
  • попереджає авітаміноз;
  • виводить із організму канцерогенні речовини та токсини;
  • стримує розвиток ракових клітин;
  • попереджає розлад нервової системи;
  • зміцнює структуру шкіри, волосся та нігтів;
  • покращує перистальтику кишківника, очищує ШКТ;
  • знижує артеріальний тиск.

Особливості пекану:

  • висока калорійність (волоський горіх — 656 кКал на 100 г, пекан —  691 кКал на 100 г);
  • підвищений вміст цукру у складі;
  • висока кількість жирів (перевищує 70%).

Регулярне вживання пекану покращує здоров’я чоловіків: підвищує вміст тестостерону та оптимізує функціонування репродуктивної системи.

А ви куштували пекан?